1022 poze   55918 vizite

5 Sucuri

Diferiti agenti de fermentare.
29.11.21; Ciuperca (Mycoderma aceti) scoasa de la frigider.
29.11.21
Soc 29.11.21; Prepar infuzia: 1 litru apa, 10 lingurite ceai si 100g zahar.
Soc 29.11.21
Soc 29.11.21; Cand s-a racit ceaiul, am pus ciuperca in ceai.
Soc 29.11.21
Soc 06.12.21; Ciuperca initiala s-a dus la fund si s-a format o noua ciuperca.
Soc 06.12.21
Soc 06.12.21; Probabil vasul a fost miscat si s-au format mai multe ciuperci.
Soc 06.12.21
Soc 06.12.21; Sucul este gata: gust puternic de soc, dulce- acrisor, putin intepator, si racoros. Daca il mai las 1 saptamana voi avea otet. Pastrez doar ciupercile formate pe acest mediu.
Soc 06.12.21
29.11.21; Ciuperca acetica pastrata la frigider.
29.11.21
Menta 29.11.21; 1.5 litri= 5 cani de ceai =>cantitati potrivite de ceai si zahar;
Menta 29.11.21
Menta 29.11.21; Ceaiul trebuie sa fie rece.
Menta 29.11.21
Menta 07.12.21
Menta 07.12.21
Menta 07.12.21
Menta 07.12.21
Menta 07.12.21; Gust dulce- mentolat si usor intepator.
Menta 07.12.21

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.